Personen bag
MARIANNE MIKKELSEN

Marianne Mikkelsen

Registreret Revisor

Marianne Mikkelsen kommer fra en familie med regnskabstæft og mange års revisorerfaring. Hendes mor og far stiftede det selskab, hun driver, i dag og navnet PM Revision kommer fra sammensmeltningen af hendes pigenavn (Pedersen) og det navn hun tog på sig ved ægteskab (Mikkelsen).

Ud over en kandidatuddannelse fra CBS Copenhagen Business School (cand. merc. aud.) og en titel som registreret revisor har Marianne arbejdet i skatteafdelingen hos PwC, undervist i revision, regnskab og skatteret samt eksamineret de kommende generationer af nye håbefulde rådgivere.

I 1992 købte hun sine forældres forretning og fandt hurtigt ud af, at drivkraften lå i rådgivningen, i ønsket om at hjælpe og i en sikker viden om, at hun havde styr på detaljen. For Marianne er systemerne ikke et problem. Tværtimod. Hun holder af at få tingene sat i kasser, vide hvad rammerne er og spille efter reglerne. 

Og så finder hun sin faglige stolthed i altid at være i stand til at fortælle og forklare det regnskabsmæssige indhold og de vigtige strategiske beslutninger, så hendes kunder forstår det. Uanset uddannelsesbaggrund – uanset regnskabstæft og erfaring. For Marianne er en kunde aldrig for lille, et problem aldrig for stort – og så nyder hun at hjælpe og gøre komplekse systemer forståelige.

0 års
Erfaring
0 %
Tilfredse kunder
0 år
Lektor